HealingSoundMovement.com

HealingSoundMovement & WorldPeaceChild TV vanaf november via Duurzaam24.tv op de TV!

gepubliceerd op: 24-10-2011

HEALINGSOUNDMOVEMENT EN WORLDPEACECHILD OP DE TELEVISIE (via kabel, glasvezel, smartphones, iPads, internet en meer)!

Vanaf eind november 2011 zal Drs. John Consemulder namens HealingSoundMovement een nieuw TV programma produceren en presenteren op Duurzaam24.tv!  Alle uitzendingen worden interactief uitgezonden via glasvezel, kabel, internet, iPads, TABs, smart phones en meer! Programma's over duurzaamheid, gezondheid, bewustzijn, spiritualiteit,nieuwe wetenschap en transformatie processen voor een werkelijk duurzame wereld dus! 

 

***

 

Let op: de eerste 2 HealingSoundMovement uitzendingen zijn inmiddels een feit! Zie onze 1 uur durende compilatie van aankomende tv-interviews en tv-specials HIER!

De centrale annoncering vanuit Duurzaam24.tv (ook kabel en glas en adsl netwerken) is pas eind november, maar ondertussen kun je wekelijks naar onze HealingSoundMovement TV uitzendingen kijken via Uitzending Gemist op de website Duurzaam24.TV (een deel zal aangeboden worden op HealingSoundMovement.com)

De wekelijkse uitzendingen van HealingSoundMovement TV en WorldPeaceChild TV zullen beschikbaar zijn via internet, iPads, Tablet pc's, alle smartphones, maar ook op de buis (via 600.000 glasvezel aansluitingen en vele regionale RTV kabel providers, inclusief herhalingen)!

Voor adverteerders (denk aan je product, evenement, website, of bestaand of nieuw te produceren geluid-en beeldmateriaal) is het mogelijk om voor een gering bedrag (speciale aanbieding tot 2012) via onze tv-programma's uiterst kostbare zendtijd te verkrijgen (bijvoorbeeld in de vorm van infomercials)!

Ook is het mogelijk om ons (cameraman plus professionele HD-camera en eventueel ook een presentator/interviewer in Nederlands of Engels) voor een speciaal introductie tarief in te schakelen per dagdeel voor camerawerk (eventueel ook gebruik makend van onze professionele edit/montagewerkzaamheden in eigen geluid-en beeld studio waar ook de tv-uitzendingen worden geproduceerd). Je eigen flms produceren en zekerheid van uitzending via onze tv-kanalen dus, met een mogelijk bereik van honderduizenden mensen, en vanwege het interactieve en groeiende platform en de zeer uitgebreide media-formaten misschien wel meer! Tarieven en mogelijkheden HIER. Of e-mail ons HIER

***

De komende HealingSoundMovement TV uitzendingen vanaf oktober/november 2011 zijn onder andere met de volgende bijzondere (inter)nationale gasten (vaak kopstukken uit de wereld van duurzaamheid, spiritualiteit, bewustzijn, gezondheid, de nieuwe wetenschap en de nieuwe realiteit): 

Bruce LiptonAkiane, Dr. Konstatin KorotkovLynne McTaggartRichard HoaglandDr. Eric Pearl (The Reconnection), Keisha Crowther (Little Grandmother), Dr. Paul LaViolette, Janet Ossebaard, Peter Toonen, Peter Levenda, Richard Dolan, Hans Andeweg, Gerrit Teule, Janosh, Henk Franssen, Desiree Rover, Jannes Koetsier, Ramana, Bert Janssen, Heather Clewett, Dr. Jude Currivan, Patricia Cori, Zacciah Blackburn, Ronald Jan Heijn, Peter Vereecke, Sandra Hileard, Johan Oldenkamp en meer!. 

Binnenkort meer info, hou de afstandbediening, muis en vingers paraat...   

***  

Samen met Renske Skills zal er vanaf oktober/november 2011 ook een speciaal WorldPeaceChild  TV programma de (A)ether ingaan via Duurzaam24.tv, hou onze News berichten in de gaten de komende tijd...

***

Zie HIER meer informatie over onze HSM Events, HSM Radio en het laatste nieuws! Meer informatie over de thema's en onderwerpen waar  HealingSoundMovement TV aandacht aan besteedt vind je in de tekst hieronder:

 

HealingSoundMovement & WorldPeaceChild TV vraagt om Verbinding! Sprekers, gasten en hulp gezocht...

Ik wil jullie bij deze vragen om jullie hulp en verbinding. Ken je interessante auteurs/sprekers/mensen/themas/festivals/onderwerpen waarvan je vindt dat ze aandacht behoeven? Wil je zelf als gast aanwezig zijn bij een van de vele thema-uitzendingen die we binnenkort gaan filmen en produceren (soms dus met publiek)? Wil je ons werk promoten of in andere vorm bijdragen? Ken je mooie lokaties om te filmen? Heb je contact met Konigin Beatrix en wil ze door ons gefilmd worden? Heb je belangrijke News items of andere informatie? Wil je meer weten over adverteer mogelijkheden of organiseer je zelf een mooi event of festival? Mis je een belangrijk onderwerp op televisie? Laat het ons weten! En we willen ook vooral van je horen als je ons wilt helpen met ons mooie WorldPeaceChild project of informatie hebt voor onze kinderprojecten (die dus ook gefilmd kunnen worden en worden uitgezonden via WorldPeaceChild tv)!

In al deze gevallen, mail ons dan via info@healingsoundmovement.com of info@worldpeacechild.com.

De komende maanden gaan we (naast de tv-interviews) speciale interactieve gesprekken en paneldiscussies met sprekers en schrijvers filmen en tv-uitzendingen produceren, die dan via HealingSoundMovement tv en WorldPeaceChild tv (via Duurzaam24.tv) op wekelijkse basis uitgezonden zullen worden (kabel, glas, internet, iPads, smart phones, etc.).

Ook ben ik van plan speciale 'thema-uitzendingen' (bijvoorbeeld 'nieuwe economie', 'duurzame gezondheid' , 'duurzame leefvormen' 'duurzame ecologie', 'vrije energie', ' eerlijke voeding', ' vaccinaties en ware immuniteit', 'zingeving en spiritualiteit', ' non-lokaal en eindeloos bewustzijn', 'gidsen, engelen en 'paranormale'zaken', 'ethiek/moraal en maatschappelijke vraagstukken', ' intentie/hartcoherentie/Global Consciousness') te gaan produceren en uitzenden (ik denk dan aan 'experts', maar ook reacties van publiek/fans/jan modaal om echt te VERBINDEN, om vanuit wederzijds respect zaken te transformeren die niet wenselijk zijn, maar vooral ook mooie dingen die geen transformatie (maar eerder activatie) behoeven, centraal te stellen. Een ' Betere Wereld' dus, een wereld die 'VIT' is (Verantwoordelijk, Integer en Transparant).

Ook voor degenen die Renske en mij dus niet kennen, daartoe nodig ik dus ook jullie toe uit. Ik loop ook met het idee om diverse schrijvers/sprekers/denkers/voelers uit te nodigen om integraal een goed gesprek te voeren voor de camera over belangrijke, inspirende en mooie zaken waar je niet noodzakelijkerwijs 'expert' voor hoeft te zijn (een soort stoelendans waar we de rollen een beetje omdraaien dus), zodat we uit de rol van kenner stappen om wereldse (en bovenwereldse?) zaken te bespreken met een open vizier en onverwachte uitkomst. Ook daar zijn diverse mensen welkom om mij te benaderen met suggesties en mooie gedachten of kennis. 

Genoeg plannen, gedachten en materiaal nu al voorhanden dus, maar we vinden het belangrijk om te voelen, horen en zien wat jullie willen! Wat er bij jullie LEEFT...Uiteraard kunnen we niet op alles ingaan, maar alles wordt wel meegenomen om kwalitatieve, interessante en inspirerende tv te maken waar met z'n allen wat aan hebben. Want een 'betere wereld', dat zijn WIJ!

Alvast bedankt!

John Consemulder


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven