HealingSoundMovement.com

05-10-2011: HSM Radio in gesprek met BERT JANSSEN over graancirkels en het waarom van de realiteit!

gepubliceerd op: 05-10-2011

HSM Radio in gesprek met Bert Janssen over zijn mooie en boeiende werk:

Het enigma van de graancirkels, mysterieen en oude beschavingen, krachtplekken, quantum velden, heilige geometrie, bewustzijn, de dimensie tijd, het waarom van de realiteit en veel meer!

Luister woensdag 5 oktober 2011 live mee van 19-22 uur, via de luisterlinks voor uw pc player, te vinden via:

http://www.healingsoundmovement.com/radio

 

Meer informatie over Bert Janssen vind je hier:

http://www.bertjanssen.nl,

http://www.cropcirclesandmore.com/ en

http://www.oroloro.nl/

Let op: HealingSoundMovement Events zal in samenwerking met Bert Janssen en Heather Clewett (Inka shamaan, binnenkort een HSM Radio-special over haar bijzondere werk!) december 2011 een seminar organiseren in het Mirror Centre te Amsterdam, meer info HIER!

 

Zie ook zijn graancirkel reizen en magische krachtplekken expeditie naar Engeland:

3 april 2011 Tem je Draken
Hou 3 april vrij. Meer informatie volgt zeer binnenkort
    
12-19 mei 2011 Magische Krachtplekken Expeditie naar Engeland
  Trek 7 magische dagen lang door Zuid-Engeland. Zeven dagen over de Drakenpaden, in de voetsporen van Koning Arthur, op zoek naar je eigen, persoonlijke Heilige Graal.
Van Avebury, via de Long Barrow van West Kennett, Silbury Hill, Stonehenge en de Sanctuary naar het mythische eiland Avalon. Naar de Glastonbury Abbey, Chalice Well, White Spring, de Holy Thorn en de Tor. Van de Drakenburcht bij Uffington en de Circle of Kings bij de Stone Avenue, naar de kathedralen van Winchester en Salisbury. Absorbeer de eeuwen oude wijsheden en leer je eigen draken te bedwingen. Hoe intenser de interactie met deze ongemeen sterke krachtplekken, hoe gemakkelijker het wordt om je eigen Geniale Ik te ontdekken.
  Meer informatie over de Magische Krachtplekken Expeditie naar Engeland 12-19 mei 2011 
 
   
   
juli 2011 Graancirkel Reizen naar Engeland
  Betreed de magische graancirkels in Engeland, ontdek hun specifieke ligging in het mythische landschap van Wiltshire - de bakermat van 'In de Ban van de Ring' - en absorbeer de kennis en wijsheid van de Ancient Wisdom Keepers. Tijdens deze reis bezoeken we vele ancient sites zoals Stonehenge, Silbury Hill, West Kennett Long Barrow, Avebury. Maar ook Glastonbury (Tor, Abbey, Chalice Well) en natuurlijke talloze graancirkels.

Deze Reizen zijn niet voor iedereen bestemd. Je moet nieuwsgierig zijn, open-minded en klaar voor het onbekende. We weten nooit wat we precies gaan tegenkomen.
 
de eerste Graancirkel Reis naar Engeland 8 juli - 15 juli 2011 is VOLGEBOEKT 

Reisschema van de tweede Graancirkel Reis naar Engeland 19 juli - 26 juli 2011

Anonieme VIP reis naar Engeland in 2011
 

 

Wie is Bert Janssen.
Bert Janssen, bekroond auteur, onderzoeker en ontdekkingsreiziger, heeft zijn opwachting gemaakt in een groot aantal documentaires en is te gast geweest in vele radio- en tv-programma’s. Zijn interesse in de kracht van vormen, geometrie en harmonie heeft hem binnengeleid in de mysterieuze wereld van de graancirkels, Gotische kathedralen, en oude krachtplaatsen. Hij reist de hele wereld over om deze mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren, hetgeen heeft geleid tot de productie van drie documentaires. Bert Janssen schreef vele artikelen over het onderwerp van graancirkels, de achterliggende geometrie, de rol die het landschap van Engeland in het mysterie speelt en het veel grotere plaatje waar alles in past. Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder ‘The Hypnotic Power of Crop Circles’ en de mind-provoking thriller Sophia’s Ei. Een fascinerend op gnostische inzichten gebaseerd en ongekend spannend verhaal over de vraag of God bestaat. En wat we vervolgens met die wetenschap kunnen.

Conferenties, lezingen, tours, workshops, bedrijfs-evenementen, etc.
Of Bert Janssen nu een lezing geeft tijdens een conferentie ergens in de wereld, of optreedt tijdens een bedrijfs-evement of een reis leidt naar krachtplaatsen of samen met anderen het labyrint van Chartres loopt, zijn boodschap is altijd gebaseerd op de intrigerende intersectie en versmelting van wetenschap en spiritualiteit. Daar waar Hemel en Aarde elkaar ontmoeten en de hand schudden. Bert Janssen is uitgegroeid tot één van de meest hoog energetisch, geest prikkelende performers, verhalenvertellers, en inspirerend entertainers van deze tijd, die telkens weer de meest onwaarschijnlijke dwarsverbanden weet bloot te leggen.