HealingSoundMovement.com

Zondag 30 januari, HSM Radio in gesprek met DICK KORF!

gepubliceerd op: 30-01-2011

Belangrijke uitzending met Dick Korf over Vrije Energie, Antizwaartekracht en de onderliggende 'Aether fysica' (energy from the vacuum, nulpuntenergie) die hieraan ten grondslag liggen. De eerste uitzending in een serie HealingSoundMovement Radio-specials over vrije energie en antizwaartekracht met onze speciale gast Dick Korf.

De volgende uitzendingen in deze serie specials zijn met o.a. Dr. Paul la Violette, Dr. Ir. Coen Vermeeren, en andere experts op dit gebied!

(Let op: vrije energie en antizwaartekracht specialist Dr. Paul la Violette komt op speciaal verzoek van HealingSoundMovement Events naar Nederland voor een seminar over vrije energie en antizwaartekracht! Noteer alvast in je agenda: zondag 27 maart Amsterdam, Dr. Paul la Violette. Mis dit niet! Zie voor zijn werk: http://starburstfound.org/ en http://www.etheric.com)

Luister live mee naar Dick Korf van 19-21 uur, via: http://www.healingsoundmovement.com/radio

Meer informatie over vrije energie en Dick Korf? Ga naar http://www.freeenergy4all.nl

en zie: http://www.wanttoknow.nl/overige/vrije-energie-energie-van-de-toekomst/

Zie ook: http://www.nulpuntenergie.net (de website van Frank Bonte over nulpuntenergie en meer!)

Dick Korf zou op 2 Februari een presentatie geven over 'Vrije Energie' aan het Studium General in Delft. Deze presentatie is nu verplaatst. Gezien het controversiële karakter van het onderwerp hecht Studium Generale er aan om naast een referaat pro-Vrije Energie door Dick Korf, ook een co-referent uit te nodigen voor een kritische reactie uitgaande van gangbare wetenschappelijke opvattingen op dit terrein. De lezing was gepland op 2 februari 12.30-13.30 uur en wordt nu verplaatst naar 16 mei 20.15-22.00 uur.

 

In April 2010 werd op de TU Delft een zogenaamde ‘vrije energie-motor’ gedemonstreerd voor staf en studenten van de TU Delft en TU Eindhoven. Het zou toch fantastisch zijn om gratis energie uit ‘niets’ te generen met permanente magneten!

“Kan niet!” is de eerste reactie die logisch volgt uit onze huidige kennis van de natuurkunde. Toch beweren al jaren uitvinders en geniën dat dit wél mogelijk is. Een van de eersten was Nikola Tesla, een echte ingenieur met meer dan 500 patenten op zijn naam. Daarna volgden nog vele anderen. Voor de een is het feit dat de technologie nog niet ruimschoots voorhanden is het bewijs van de onmogelijkheid van vrije- of nulpuntsenergie. Voor de ander juist het bewijs van een wereldwijde “weerstand” die dit zou tegenhouden.

Dick Korf studeerde werktuigbouwkunde en werkte het grootste deel van zijn leven bij BosKalis als productie- en planning-engineer en later als innovatiemanager. In die laatste functie was hij voornamelijk bezig met het realiseren productieoptimalisatie op bestaande en nieuwe schepen alsook met energie- en brandstofbesparing.

In zijn vrije tijd bouwde hij zelf mogelijk de eerste HR-ketel en een windmolen, om -in zijn woorden- “te laten zien dat de elektriciteitsmeter ook achteruit kon lopen”.

Sinds een paar jaar is hij actief met de hele wereld te bereizen om diverse claims van vrije-energiemotoren zélf te beoordelen om zo bij te dragen om een doorbraak te verwezenlijken op dit gebied.

Dick Korf hierover:

‘Toen ik zo’n 3jaar geleden met Vrije- of Nulpuntenergie in aanraking kwam werd mijn nieuwsgierigheid zodanig geprikkeld dat ik er meer over wilde weten. Want hoe kon er nu energie uit ‘het niets’ ontstaan? Dat ging tegen al mijn gevoelens als werktuigbouwkundige in.

Maar toen ik wat later voor het eerst een Vrije-Energie-unit in Ohio/USA zag werken viel ik bijna letterlijk van mijn stoel: dit kon niet waar zijn..! En toch zag ik het dáár met eigen ogen..!
Zou er dan toch meer onder de Zon zijn dan we tot nu toe hebben aangenomen? Dit was toch compleet tegen de zo belangrijke 2e hoofdwet van de thermodynamica in!?

Of… Of zou het kunnen zijn dat deze hoofdwet misschien nog niet helemaal compleet is, dat er nog meer is dan we tot nu toe aangenomen hebben en zou de ‘wet’ slechts gelden voor een beperkt deel van het spectrum zoals de gravitatiewetten van Newton later door Einstein werden uitgebreid?

Welnu, wat een grootse uitdaging om hier mee bezig te zijn. Want als het waar is, waar zovele mensen dit al meer dan 100 jaar (sinds vooral Tesla!) hebben proberen te bewijzen, is het dan nu mogelijk de tijd om hierin echt een grote doorbraak in te verwezenlijken?! Er is nog zoveel nieuws onder de Zon! Laat je inspireren!’


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven