HealingSoundMovement.com

Wereldberoemde WIM HOF (The 'Iceman') surpriseact op AVATAR INDOOR en HSM Radio!

gepubliceerd op: 07-12-2010

Wim Hof is onze speciale gast met een 'mind over matter' intentie experiment. Over Avatar bewustzijn  gesproken! Sommige van zijn youtube filmpjes zijn al 1,5 miljoen keer bekeken, maar zijn belangrijkste boodschap is dat wij allen over een bijzonder potentieel beschikken waarmee we een gezondere en mooiere wereld mee kunnen helpen manifesteren!

Luister ook naar de speciale HealingSoundMovement Radio-special met Wim Hof op zondag 12 december! Luister live mee om 19.00 uur.

En maak WIM HOF dus live mee op ons bijzondere en mooie AVATAR Christmas edition, 21 december (met niet alleen een geweldig muziek/zang/dans/bewustzijn programma vol ontroering en verbinding, maar ook een gratis volle maan, zonnewende, terugkeer van het licht en een heuse volledige maansverduistering!)

Meer informatie over Wim Hof vind je hier: http://wimhof.org/

En vergeet niet: door te komen steun je het project WorldPeaceChild en draag je direct bij aan de verbinding tussen de kinderen in de wereld, onze toekomst...De inkomsten van 21 december zijn bedoeld om Israelische en Palestijnse kinderen te verbinden via kunst en muziek, in vrede!


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven