HealingSoundMovement.com

Centrum 'Zonnewijzer' (de Kwakel) opent haar deuren: 4 mei benefiet concert en Open Dag!

gepubliceerd op: 25-04-2014

Het is tijd, de allerhoogste tijd… Een langgekoesterde droom wordt binnenkort waarheid: een ontmoetingsplek waar bewustwording, transformatie, educatie, welzijn en natuurlijke preventieve gezondheidszorg samen mogen vloeien. Zonnewijzer, hét nieuwe centrum voor Bewust -, Gezond & Wel Zijn opent daarom vanaf 1 mei 2014 haar deuren! (zie ook de Pdf onderaan deze pagina!)

 

Er doet zich een prachtige kans voor om samen met jullie diverse lezingen, workshops, evenementen met internationale sprekers, GezondZijnsraad bijeenkomsten, cursussen, opleidingen, beurzen, evenementen van & met derden, filmavonden, dansavonden, danslessen, healingen, qigong, yoga, kinderactiviteiten, een muziek/radio/TV-studio en een heuse gezondheidspraktijk met praktijkruimtes (waarbij de nadruk zal liggen op het bevorderen van gezondheid en ware preventieve GeneesKunst), neer te zetten en verder te ontwikkelen.

 

Onlangs is er een prachtige locatie op ons pad gekomen in het dorp De Kwakel (centraal en nabij gelegen tussen Amstelveen, Amsterdam, Leiden en Haarlem, Adres Centrum Zonnewijzer: Bedrijvenweg 24 1424 PX De Kwakel). In de voortuin van het mooie wit met Atlantisblauwe pand staat een prachtige zonnewijzer met een pijlpunt in de vorm van een hart, die ons de richting lijkt aan te wijzen. De zonnewijzer staat symbool voor verbondenheid met de kosmos en helpt ons herinneren dat ons leven wordt geregeld en ingedeeld naar de stand van de zon. De beweging van de zon en het licht zijn dus bepalend voor dé maat van de tijd. In een natuurlijk leven van de mens vormde de zon de tijdsaanduiding voor de 'ware' dag.

 

De symboliek is zeer treffend, want ook in ons werk staat de verbinding met het hart, onze werkelijke natuur en de kosmos (zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten) centraal! Daarom zullen de 5 centrale peilers Gezondheid, Bewustzijn, Nieuwe Wetenschap, Duurzaamheid en Educatie, die we bij HealingSoundMovement en WorldPeaceChild hoog in het vaandel hebben staan, ook bepalend zijn voor wat we samen kunnen ontwikkelen in het nieuwe Centrum. We hebben voor ogen dat het centrum een soort co-creatie broedplaats mag worden voor nieuwe ideeën, projecten, manieren van samenleven & -werken, zelfontwikkeling, educatie projecten, duurzame initiatieven en werkelijk preventieve, natuurlijke zorg. Een echte ontmoetingsplek waar de nieuwe bewuste, gezonde en werkelijk duurzame mens en wereld in al haar facetten gestalte mag gaan krijgen!

 

We beseffen dat dit enorm ambitieus is, en juist daarom willen we jullie allemaal vragen om met ons mee te denken, samen te werken en ons werk te steunen. Samen hebben we de mogelijkheid om bijzondere veranderingen te bewerkstelligen. “We are the Ones we’ve been waiting for”. Laten we niet langer meer wachten. 

 

Wij zijn op zoek naar co-creators, evenementen organisaties die met ons willen samen werken (de locatie huren voor eigen events behoort ook tot de mogelijkheden), behandelaars en therapeuten die een eigen praktijkruimte willen huren, maar ook naar vrijwilligers, klussers en niet te vergeten: donateurs en investeerders. We hebben een prachtige grote ruimte (+ drie ruime behandelkamers) tot onze beschikking, waar uiteindelijk een dans,- beweging en wellness studio, een grote evenementenzaal (voor lezingen, workshops, beurzen en andere events), een muziek-/radio-/TV-studio en een plek voor kinderactiviteiten gehuisvest zullen gaan worden, dus we kunnen elke vorm van steun tijdens deze startfase goed gebruiken. Alles is welkom. 

 

Al meer dan 10 jaar organiseren wij (zangeres, choreografe en Qigong & Wellness instructrice Renske Skills en neuropsycholoog, auteur en muziek/events/radio/TV producent John Consemulder) namens HealingSoundMovement, Healing Tao Qigong en WorldPeaceChild diverse bewustmakende en inspirerende activiteiten. Velen van jullie kennen ons werk al vanwege onze boeken, artikelen, lezingen, workshops, trainingen, muziek, radio- en Tv-uitzendingen en onze diverse evenementen.  

 

Voel je dat je ook een bijdrage wilt leveren aan een mooiere, gezondere en duurzamere wereld en wil je ons werk steunen, overweeg dan een voordelig maand of jaarabonnement aan te schaffen via http://tv.healingsoundmovement.com/ om zo meer dan 200 exclusieve lezingen, Tv-interviews en TV-dialogen te kunnen bekijken, die de komende maand online zullen komen. Natuurlijk kun je ons werk ook steunen door een donatie te doen: http://www.healingsoundmovement.com/donations.html 

Onze hoop is dat we samen kunnen groeien en ontwikkelen in deze zeer interessante tijd, waarbij verbinding en samenwerking van essentieel belang is. Wij nodigen jullie uit om zondagmiddag 4 mei om 14.00 uur kennis te maken met ons team en ons centrum. We sluiten de dag af met een hartverwarmend soundhealing klankbad en spetterend benefiet concert!

Renske Skills & John Consemulder

www.centrumzonnewijzer.nl, www.healingsoundmovement.comwww.worldpeacechild.com

psDe lokatie  voor al onze lezingen, workshops, trainingen, lessen en TV-dialogen (waarvoor u zich als publiek kunt opgeven) is ons gloednieuwe Dans/Beweging/Muziek/Radio/TV/Events/Wellness/Gezondheidscentrum 'Zonnewijzer' in de Kwakel. De lokatie is ook te huur voor uw eigen kleine of grote events, eventueel inclusief TV-registratie, live streaming en audiovisuele presentaties (de professionele beamer/scherm, Full HD camera's, geluidssyteem/PA, technicus en overige apparatuur is ook los te huur)!

 

Adres Centrum Zonnewijzer: Bedrijvenweg 24 1424 PX De Kwakel

Routebeschrijving:

Handige routebeschrijving naar Centrum Zonnewijzer (Bedrijvenweg 24 in de Kwakel is al berkend, je hoeft alleen maar je eigen vertrekadres in te voeren en dan krijg je de routebeschrijving via Google Maps) vind je HIER!


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven