HealingSoundMovement.com

HSM TV dialoog 'De (Schadelijke) Biologische Effecten van EM Straling' is NU online te zien!

gepubliceerd op: 18-01-2014

Zie video hier: https://www.youtube.com/watch?v=6u963JaOCWE&list=UU66Cchv9A-eW42VtiEtBq5A

Wil je deze video delen/plaatsen/embedden en zo verder verspreiden om mensne bewust te maken mbt de feiten rondom elektromagnetische straling en de gevaren van de draadloze wereld? Graag zelfs!

(Zie al onze - meer dan 120 - andere TV-interviews, TV-dialogen, lezingen en meer via: http://www.youtube.com/healingsoundmovement )

 In onze derde HealingSoundMovement TV-dialoog wordt het thema '(Schadelijke) Biologische Effecten van Elektromagnetische Straling' besproken.

 

Wat is elektromagnetische straling eigenlijk? Wat zijn de risico's van elektromagnetische velden en waarom weet het grote publiek hier weinig van? Wat zijn de biologische effecten van draadloos internet, GSM, UMTS, DECT telefoons, hoogspanningskabels? Hoe schadelijk zijn de nieuwe ontwikkelingen? Is draadloze straling mogelijk kankerverwekkend, neurotoxisch, DNA beschadigend? Wat zijn de effecten op het immuunsysteem, het hormonale systeem en het brein? Zijn er gevolgen voor de vruchtbaarheid? Worden onze kinderen extra bedreigd? Zijn er praktische oplossingen om eventuele schadelijke effecten te minimaliseren of tegen te gaan? Wat is de rol van de Gezondheidsraad en de overheid?

Luister mee met de experts prof. dr. ir. Michiel Haas (Professor TU Delft, NIBE.org, auteur van het boek 'ElektroStress & Gezondheid'), dr. Hugo Schooneveld (voormalig senior scientist Wageningen Universiteit en Research Centrum, voorzitter Stichting EHS.nl)dr. Leendert Vriens (natuurkundige, webmaster van StopUMTS.nl) en Hayo Bol (http://hayobol.nl/) en luister naar het afsluitende panelgesprek met het publiek..

Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-debatten is John Consemulder.

Zie ook onze eerste HealingSoundMovement TV-dialoog over de 'Waarheid over Vaccinaties' hier: http://www.youtube.com/watch?v=a5oVnD... (al bijna 10.000 keer bekeken en veel bedeeld en besproken!).

Zie voor informatie over de andere TV-dialogen, TV-interviews en overig nieuws: 
http://www.healingsoundmovement.com/news


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven