HealingSoundMovement.com

HSM TV-interviews'/DVD-productie 'De Verbinding Live'voor/met Lynne McTaggart!

gepubliceerd op: 15-09-2013

Met gepaste trots kunnen wij vermelden dat HealingSoundMovement (ism uitgeverij Ankh-Hermes en award winning research journalist, spreker en auteur Lynne McTaggart zelf) de volledige DVD productie hebben verzorgd voor Lynne McTaggart's nieuwe boek met 2 DVDs:

'De Verbinding Live'!

 

De DVDs bevatten een volledige lezing van Lynne McTaggart in Nederland (met ondertiteling!) en twee afzonderlijke Tv-diepteinterviews door Drs. John Consemulder met Lynne McTaggart.

 

Al het camerawerk, editing, montage, mastering en DVD-productie voor 'De Verbinding Live' werd verzorgd door John Consemulder voor Hologram Productions en HealingSoundMovement TV.

 

Lynne McTaggart Live in Amsterdam. Een event van Lynne McTaggart staat garant voor een geweldige ervaring. Zo ook haar workshops in Amsterdam, in het najaar 2011. Tijdens deze happenings maakte Lynne het publiek op enthousiaste wijze deelgenoot van haar eenvoudige methode van verbinding. Het gaat over je verbinden met je directe (woon)omgeving, je werk en het je inzetten voor grotere belangen dan alleen die van jezelf. McTaggart weet haar toehoorders van begin tot eind te boeien én de verbinding van het moment te laten ervaren


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven