HealingSoundMovement.com

5e HSM TV-dialoog 'Veilig en Effectieve Zorg' 27 okt 2014 met Desiree Rover en arts Coos Beunk!

gepubliceerd op: 21-10-2013

Geef je nu op met vroegboekkorting om verzekerd te zijn van een plekje bij onze vijfde HealingSoundMovement Tv-dialoog over 'VEILIG EN EFFECTIEVE GEZONDHEIDSZORG'! Met o.a. de speciale gasten: Desiree Rover (medisch research journalist, auteur en radiohost), arts Coos Beunk (homeopathisch en orthomoleculair arts, 18 jaar als huisarts werkzaam geweest) en nog een 'surprise guest'!

(Update 22 oktober: onze Mystery Guest is bekend (bij ons tenminste). Alvast wat achtergrond: hij weet veel over natuurlijke gezondheid (en de bedreiging van deze status), heeft een praktijk voor natuurgeneeskunde en werkt verder o.a. ook met fysiotherapie, electro-accupunctuur en tachyon energie. Zijn naam...wordt live onthuld bij de Tv-dialoog zondagmiddag 27 oktober!)

 

Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. voor 25 oktober 2013 via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon zelfs gratis, je betaald dan dus maar 20 Euro voor drie personen! De entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf).

Zondag 27 oktober, 14-17 uur (zaal open 13.30)

Hoe 'veilig en effectief' zijn onze medicijnen, vaccinaties en gezondheidsadviezen vanuit de industrie en de overheid? Wat kunnen natuurlijke geneeswijzen voor onze gezondheid betekenen (bijvoorbeeld de homeopathie, de orthomoleculaire geneeskunde en andere complemenatire geneeswijzen)? Wat is de rol van echte gezonde (verse, biologische, onbewerkte) voeding bij gezondheid? Is melk goed voor elk (kalf)? Moeten we ons cholesterol wel verlagen en hoe zit het met transvetten? Kunnen we de voedingsindustrie, de regelgevingsautoriteiten en de vrijblijvende adviezen vanuit de EU en de Codex Alimentarius blindelings  vertrouwen, als het om neutraal gezondheidsadvies aan komt? Wat voor rol spelen de Gezondheidsraad, het Voedingsbureau en het Ministerie van Volksgezondheid hierin? En hoe kunnen we werken aan een werkelijk Integratieve Geneeskunst en een Gezonde Zorg en wat is daar voor nodig?

Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-debatten is John Consemulder.

Let op: Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. VOOR 25 oktober via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon gratis; de entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf!). Je kunt het entree bedrag van 10 Euro p.p. voor 25 oktober overmaken (graag ook alle namen doorgeven!) op rekening nummer 558121322, op naam van John Consemulder, Abn/Amro bank te Aalsmeer (o.v.v 'Tv-dialoog). Er is een pauze, u kunt ook gebruiken maken van de bar die aanwezig is.


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven