HealingSoundMovement.com

4 AVATAR INDOOR events per jaar geplanned, 21 december 'AVATAR CHRISTMAS' Edition Amsterdam

gepubliceerd op: 11-12-2010

Dinsdag 21-12-2010: 'AVATAR CHRISTMAS EDITION: 

'Return of the Light'!

Benefiet evenement WorldPeaceChild

(Avatar Festival foto's nu online!)

Speciale concerten, uitzonderlijke dans-performances, live soundhealing, boeiende lezingen en uitzonderlijke ervaringen. Verder prachtige decors, een fijne afstemming, veel aandacht voor ontroering en een zeer bijzondere sfeer!

We vieren de 'TERUGKEER VAN HET LICHT'!

“There are two ways of spreading light:

to be the candle or the mirror that reflects it.” (Edith Wharton)

***

Met onder andere danseres Lilia Tribalbelly, zangeres en danseres/choreografe Renske Skills (met speciale 'sacred choreography' live show), zanger en gitarist Shawn Barry, danseres, zangeres en percussionist Celine Dewy Moerti en een speciale Dance Performance van Urban World Mix.

Maar ook: Operazanger Radha De Meijer , danseres Esther Scheller, Soundhealer en 'Gong-Man' Peter Winkeler en Samantha Feelix. Verder ook nog bijzondere HealingSoundMovement soundhealing en live concerten/shows en klankbaden. Maar ook een spectaculaire openingsceremonie met een zestal danseressen en prachtige live muziek! En neem een kaarsje mee...

 

En we hebben een hele bijzondere gast: 'The Iceman' (Wim Hof)!!!
wereldberoemd om zijn 'Mind over Matter' experimenten, waarbij zelfs extreme situaties 'een koud kunstje' blijken te zijn!

Informatie over en foto's en websites van deze geweldige artiesten vind je ook op onze Avatar Festival pagina

(Heb je ons Avatar Festival meegemaakt of juist gemist? Mis dan deze bijzondere dag zeker niet!)

Mis het niet, want dit wordt een muzikaal, uniek en hartverwarmend evenement!

***

Waar? Mirror Centre Amsterdam, meer info volgt zeer snel. Wij danken het Mirror Centre (Route HIER) voor ons nieuwe 'thuis', ook de volgende 3-maandelijke edities van AVATAR INDOOR wordt door hen gedragen, dank!)

Wanneer? Dinsdagavond 21 december (bij de Terugkeer van het Licht!)

Tijd: 19.00 uur tot 22.00 (mogelijk uitloop). Zaal open: 18.30

Bijdrage voor de kinderen van de wereld: 20 euro per persoon (kinderen tot 7 jaar gratis!)

 

(Elke 2e persoon die je opgeeft en meeneemt, komt voor de helft van de prijs! Kaarten aan de deur kosten 20 euro per persoon)
Alle inkomsten gaan naar speciale liefdevolle kinderprojecten.

Aanmelden via: info@worldpeacechild.com

www.worldpeacechild.com

Alle opbrengsten gaan naar speciale kinderprojecten). De opbrengsten worden gebruikt om mbv kunst, muziek (zoals de universele song in diverse talen 'PRAYER FOR THE CHILDREN') en spel, verbinding tot stand te brengen tussen Palestijnse en Israelische kinderen in Israel en alle kinderen in de wereld!!! 

Veel bovengenoemde artiesten werken ook mee aan hun eigen versies en remixen voor het Prayer For The Children album. Wij willen alle artiesten en performers danken, maar vooral ook de bezoekers. Door te komen steun je ons werk en hierdoor draag je direct bij aan mooie projecten voor onze wereldkinderen, onze toekomst...

*************************************************************
Nieuw Album:
Prayer for the Children

Deze muziek is voor alle kinderen in de wereld geproduceerd en wordt door de kinderen in alle talen gezongen en ten uitvoer gebracht.


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven