HealingSoundMovement.com

'Voeding, Superfoods & Gezondheid': 4e HSM Tv-debat 12 mei 2014 met Thorsten Meniger, Wouter de Jo

gepubliceerd op: 27-04-2013

Geef je nu op met vroegboekkorting om verzekerd te zijn van een plekje bij onze vierde HealingSoundMovement Tv-debat over 'VOEDING, SUPERFOODS & GEZONDHEID' met o.a. de speciale gasten: voedingsdeskundige en therapeut Wouter de Jong (Pro Active Medicine, SuperFood Me), detox specialist Thorsten Meininger (gestudeerd aan de Hogeschool voor NatuurGeneeskunde Hippocrates) en natuurgeneeskundig therapeut en mental coach Hayo Bol )! Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. voor 10 mei via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon gratis; de entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf).

Zondag 12 mei, 14-17 uur (zaal open 13.30)

Wat is de rol van echte gezonde (verse, biologische, onbewerkte) voeding bij gezondheid? Kan goede voeding preventief ingezet worden om infectieziekten en zelfs chronische ziekten en kanker tegen te gaan? Wat zijn fytochemicaliën, antioxidanten, micronutriënten en bioflavonoïden en waarom zijn ze belangrijk? Zijn er zogenaamde 'SuperFoods' en wat maakt ze zo bijzonder voor ons lichaam? Wat is het belang van reinigingskuren en detoxificatiesystemen? Is een dieet wel zo verstandig? Is melk goed voor elk (kalf)? Moeten we ons cholesterol wel verlagen en hoe zit het met transvetten? Kunnen we de voedingsindustrie, de regelgevingsautoriteiten en de vrijblijvende adviezen vanuit de EU en de Codex Alimentarius blindelings  vertrouwen, als het om neutraal gezondheidsadvies aan komt? Wat voor rol speelt de Gezondheidsraad en het Voedingsbureau?

Vraag het aan de experts Wouter de Jong (voedingsdeskundige, therapeut, Pro Active Medicine, SuperFood Me), detox specialist Thorsten Meininger (gestudeerd aan de Hogeschool voor NatuurGeneeskunde Hippocrates) en natuurgeneeskundig therapeut en mental coach Hayo Bol ) tijdens het afsluitende paneldebat en geef je op als publiek voor het 4e HSM Tv debat dat plaats vindt op zondagmiddag 12 mei!

Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-debatten is John Consemulder.

Let op: Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. VOOR 10 mei via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon gratis; de entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf!). Je kunt het entree bedrag van 10 Euro p.p. voor 10 mei overmaken (graag ook alle namen doorgeven!) op rekening nummer 558121322, op naam van John Consemulder, Abn/Amro bank te Aalsmeer (o.v.v 'Debat).

 

 


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven