HealingSoundMovement.com

Te koop met korting via ons: 'De Zoete Wraak'! De Farmaceutische - en Voedingsindustrie doorgelicht

gepubliceerd op: 04-09-2019

‘De Zoete Wraak’: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische Industrie en de Voedingsindustrie' (400 pagina's, hardcover, gebonden)

Speciale actie: in de maand september 2019 kost dit boek slechts 15 Euro (ipv 25 Euro, excl verzendkosten, het boek past niet door de brievenbus)! In het boek 'De Zoete Wraak’ beschrijf ik het ware gezicht van de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie en de ‘handlangers’ in de ‘handel in ziekte’ (patiëntenverenigingen, PR-bureaus, adviescommissies, onderzoeksinstituten). Ook de draaideurenpolitiek en collusie met de regelgevingsautoriteiten laat zien hoe het NIET moet. Maar dit boek biedt ook DE oplossing voor de (gelukkig niet ongeneeslijke) zieke zorg! Zorg die 'VIT' (Verantwoordelijk, Integer en Transparant) is...

In dit belangrijke boek gebruik ik de aantoonbaar neurotoxische en kankerverwekkende kunstmatige zoetstof Aspartaam als schoolvoorbeeld om de belangenverstrengeling, het machtsmisbruik, de geheimhouding, de onderzoeksfraude en de corruptie die deze industrie zo kenmerkt, bloot te leggen. In feite bestaat het boek 'De Zoete Wraak' uit 2 boeken (voor de prijs van een); een deel dat alles bespreekt mbt Aspartaam (en MSG en andere excitotoxines) en een speciaal deel over het ware gezicht van de farmaceutische - en voedingsindustrie, waar alle donkere geheimen en praktijken (en de gevolgen voor onze gezondheid) aan het licht worden gebracht.

Ik bied ook een gezonde oplossing voor de zieke zorg, die zich net als de industrie waar het mee in bed ligt, niet VIT (Verantwoordelijk, Integer, Transparant) gedraagt. Hoe ziek is de industrie en hoe VIT zijn wij eigenlijk? En wat is er nodig voor een gezonde zorg? Hoe zit het met de veiligheid en effectiviteit van medicijnen en vaccinaties? Waarom wordt de ‘War on Cancer’ na 100 jaar alleen maar gewonnen door kanker? Waarom wordt alleen ziekte bestreden, maar gezondheid niet preventief bevorderd? En waarom worden volledig veilige (en effectieve en kostenbesparende!) kruiden, homeopathische middelen en natuurlijke geneeswijzen systematisch onderdrukt, terwijl onveilige en ineffectieve medicijnen zonder echt getest te zijn, wel worden toegelaten op de markt? Wat hebben de Codex Allimentarius, de EU en uw portemon-NEE hier mee te maken? En waarom heeft onze Minister van Volksgezondheid hier nog geen tabak van? Wat is gezondheid eigenlijk en waarom leven wij steeds langer, maar zijn we vaker en ernstig ziek?

Op al deze vragen en meer zal ik in mijn boek in gaan. Ook draag ik oplossingen aan, waarbij bereidwilligheid om een echt effectieve en preventieve gezonde zorg, de enige voorwaarde is voor de transformatie naar een nieuw medisch model, een nieuwe geneeskunst en een nieuwe gezondheidszorg! 

Met gepaste trots kan ik melden dat de 92-jarige arts (helaas inmiddels overleden), dr Hans Moolenburgh sr, een prachtig voorwoord heeft geschreven voor mijn boek (met behulp van een echte typemachine vergezeld met typex...) en bevestigd dat de informatie in dit boek (helaas) op waarheid berust! Dr. Moolenburgh heeft zo'n beetje eigenhandig ervoor gezorgd dat wij in Nederland geen giftig fluoride in ons drinkwater hebben gekregen, ondanks heftige strijd en ontkenning vanuit de industrie en regelgevingsautoriteiten. Inmiddels heeft de realiteit de bevindingen van dr. Moolenburgh in het gelijk gesteld.

Vanaf nu is het boek alleen nog via ons verkrijgbaar: klik HIER om het boek per e-mail te bestellen, vergeet niet je adres door te geven! 

Zie de Pdf op deze pagina voor de kaft van het boek! Zie HIER de video van de lezing over dit boek. En zie HIER de lezing tijdens de Nulpuntenergiedag.

================================================================================================

Belangrijke update!

Om aan te geven hoe actueel en belangrijk dit boek is geworden: precies op de dag dat ik zelf mijn eerste exemplaren mocht ontvangen via mijn uitgever, kwam de bevestiging naar buiten dat Aspartaam inderdaad gemaakt wordt met behulp van de (genetisch gemanipuleerde!) ontlasting van de E- Coli bacterie... Zie: http://www.niburu.nl/gezondheid/5276-aspartaam-gemaakt-van-ontlasting-e-colibacterie (en zie ook de gerelateerde artikelen) en zie het patent op Aspartaam wat nu is vrijgegeven hier: http://www.freepatentsonline.com/EP0036258.pdf En (met dank aan Guido Jonkers van WantToKnow.nl), zie artikel van vandaag vanwege dit 'breaking news' hier: http://www.wanttoknow.nl/nieuws/europees-patent-aspartaam-gebruikt-e-coli/

I rest my case... En daar staat het dan; de bevestiging van een van mijn vondsten in mijn boek ("Wist u dat Aspartaam geproduceerd wordt met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen"):http://www.freepatentsonline.com/EP0036258.pdf. Monsanto's (nu Ajinomoto) Aspartaam is dus niet alleen neurotoxisch, kankerverwekkend, DNA beschadigend en vroeggeboorte producerend...maar wordt ook nog eens gemaakt door de ontlasting van de gevaarlijke E-Coli bacterie genetisch te manipuleren. Dat geeft wel een ander beeld van een 'Light' product (waar je overigens niet van afvalt), nietwaar!? Als zelf onze krant Trouw vandaag meldt dat Aspartaam gemaakt wordt van poepbacteriën", dan is het duidelijk, toch...http://www.trouw.nl/tr/nl/13484/360-Magazine/article/detail/3510580/2013/09/16/Aspartaam-wordt-gemaakt-van-poepbacterien.dhtml 

Nog een Coli Light, iemand!?!?  Ik hoop dat mijn boek een wezenlijke bijdrage zal leveren om nu eindelijk (na meer dan 30 jaar 'een oogje dichtknijpen' door de regelgevingsinstanties) kunstmatige zoetstoffen als Aspartaam en smaakversterkers als MSG, te verbieden. In het laatste deel van het boek lever ik ook gezonde oplossingen aan (want gezondheid is niet alleen ons geboorterecht, maar vooral ook de enige ware vorm van immuniteit) en bespreek ik ook hoe de toekomst van geneeskunde er uit zal kunnen zien. 

================================================================================================

WIST U DAT…

De kunstmatige zoetstof Aspartaam (E951, maar ook  andere zogenaamde ‘excitotoxinen’ als de smaakversterker MSG of mononatriumglutamaat) neurotoxisch en kankerverwekkend is, het DNA kan beschadigen, de hersenen en het endocriene system nadelig kan beïnvloeden, medeverantwoordelijk is voor diverse ziekten (of deze kan verergeren) en waarschijnlijk zelfs vroeggeboorte op kan wekken?

Wist u dat Aspartaam geproduceerd wordt met behulp van genetisch gemanipuleerde micro-organismen?

Wist u dat de geschiedenis van de ‘goedkeuring’ van Aspartaam (kunstmatig) gekleurd wordt door een ongekende politieke inmenging, belangenverstrengeling, frauduleus wetenschappelijk onderzoek, PR-opaganda en corruptie via ‘beloning van bewezen diensten’, waardoor een uiterst giftige stof (oorspronkelijk bedoeld tegen zweren) die aantoonbaar zenuwcellen doodt en tumoren kan (mede)veroorzaken of bevorderen, zonder problemen op de markt kon verschijnen?

Wist u dat Aspartaam verboden zou moeten worden, maar dat de internationale regelgevingsautoriteiten al meer dan 3 decennia een oogje dichtknijpen bij de goedkeuring (en gebruik in meer dan 8000 producten die dagelijks door vele miljoenen mensen wereldwijd worden geconsumeerd), omdat zij ‘in bed liggen’ met de industrie?

Wist u dat de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie gekenmerkt worden (met Aspartaam en MSG als schoolvoorbeeld) door belangenverstrengeling, machtsmisbruik, geheimhouding, onderzoek fraude, corruptie en een zogenaamde ‘draaideurenpolitiek’ en collusie met overheidsinstanties die over uw gezondheid zouden dienen te waken?

Wist u dat er geheime kunstmatige  ingrediënten in uw voeding zijn verwerkt, die u dus niet op het etiket zult terugvinden, waardoor u niet weet wat u eet en onbewust blijft in welke mate uw gezondheid wordt aangetast?

Wist u dat de industrie er alles aan doet om de chemische (en vaak niet of niet goed geteste) additieven en ‘goedgekeurde’ (wat niet gelijk staat aan veilige) E-nummers onder onbegrijpelijke of onschuldig lijkende benamingen probeert weer te geven, waardoor u een valse veiligheid wordt geboden?

Wist u dat geen enkel medicijn, vaccin of ander chemisch ‘geneesmiddel’ in feite echt wordt getest op ‘veiligheid en effectiviteit’, omdat de regelgevingsautoriteiten en de industrie de synergistische en cumulatieve effecten niet wensen te onderzoeken (vanwege tijd, kosten en de praktische onmogelijkheid om alle mogelijke interacties van effecten te kunnen onderzoeken), waardoor er op dit moment een wereldwijd experiment loopt met u en uw kinderen als proefkonijn?

Wist u dat er een ongeschreven (maar veelgebruikt) systeem van ‘draaideurenpolitiek’ bestaat, waarbij ambtenaren na hun ‘loopbaan’ binnen de regelgevingsautoriteiten (waar ze zeer geheime informatie en beleidsprocedures hebben ontvangen van diverse grote farmaceutische bedrijven en voedingsmiddelenbedrijven) een zeer lucratieve baan accepteren binnen de industrie (waar ze soms al vandaan komen voor ze een baan bij de overheid accepteren), en dat (de voormalig producent van Aspartaam en producent van vele zeer gevaarlijke GMO voedingsproducten en transgeen zaaigoed) Monsanto de absolute leider is in dit opzicht?

Wist u dat de industrie vele ‘handlangers’ heeft (zoals sommige patiëntenverenigingen, medische opinieleiders, bekende Nederlanders, medische vaktijdschriften, onderzoekscommissies, media en PR-bureaus) bij het heimelijk gedogen van haar illegale activiteiten en dat diverse farmaceutische multinationals jaarlijks vele miljoenen neerstrijken om meerdere rechtszaken ‘in der minne’ te schikken, zodat de schadelijke of dodelijke effecten van de ‘farmacijnen’ niet verder de ‘publieke opinie’ bereiken?

Wist u dat de internationale ‘richtlijnen’ en ‘adviezen’ vanuit de zeer ondemocratische Europese Unie en de Codex Alimentarius  er stap voor stap voor zorgen, dat volkomen veilige en zeer effectieve (en kostenbesparende) kruiden, homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke geneeswijzen worden geweerd via ‘dubbele standaarden’, terwijl vaak ineffectieve en potentieel levensgevaarlijke medicijnen en vaccinaties wel worden toegelaten op de markt?

Wist u dat dit allemaal goed nieuws is, omdat dit boek u het ware gezicht van de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie laat zien, waardoor u uw geboorterecht dat gezondheid heet weer kunt opeisen en nu met gegronde redenen zelf de verantwoordelijkheid kunt nemen voor uw gezondheid door preventief te kiezen met uw portemonNEE!?

Wist u dat er ook eerlijke, gezonde, veilige en zeer effectieve voedingsproducten en geneesmiddelen (en zoetstoffen!) bestaan, waardoor onze ziektekosten drastisch omlaag zouden kunnen in deze zware economische tijden en er een verschuiving plaats kan vinden van het bestrijden van ziekte naar het bevorderen van gezondheid?

Wist u dat er daadwerkelijk hoop is voor een gezonde industrie en gezondheidszorg, en dat daar alleen maar een BEREIDWILLIGHEID voor nodig is om daadwerkelijke kostenbesparende, effectieve, gezonde en veilige keuzes te maken met betrekking tot onze voeding en geneeskunde?

Wist u dat een belangrijke sleutel gelegen is in het ‘VIT’ (Verantwoordelijk, Integer en Transparant’ willen zijn en handelen als het om gezondheid gaat?

Wist u dit niet? Lees dan verder, de informatie in dit boek kan uw leven redden, letterlijk… Wist u dit alles al wel? Neem dan ontslag binnen uw farmaceutische bedrijf, voedingsmiddelenbedrijf of regelgevingsinstantie en sluit de draaideur goed achter u. Maar laat wel dit boek achter bij uw werkgever…


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven