HealingSoundMovement.com

'Menselijke Economie': 2e HSM Tv-debat met publiek (met o.a. Ad Broere en Peet Verbeek)!

gepubliceerd op: 01-03-2013

 Zie onze tweede HealingSoundMovement Tv-debat over 'MENSELIJKE ECONOMIE' met o.a. de speciale gasten Ad Broere (econoom, auteur van 'Geld komt uit het Niets'), Peet Veerbeek (Fair4All) en Niels Verduijn van OnsGeld,nu! 

 

 

 

 

 

Let op: de TV-registratie van deze TV-dialoog staat nu online! Bekijk de volledige TV-dialoog hier (graag delen en verder verspreiden!):

http://youtu.be/w9MOzramCmM

Hoe wordt geld eigenlijk geschapen? Komt geld 'uit het niets'? Is rente op rente wel eerlijk? Hoe zit het met de wereldwijde financiële crisis? Wat is de rol van centrale banken? Waarom drukt de overheid geen geld? Hoe werkt inflatie? Hoe geraken we uit deze crisis? Hoe scheppen we een menselijke economie?

Vraag het aan experts Ad Broere (econoom en auteur van diverse boeken, zoals 'Geld komt uit het Niets'), Peet Verbeek (Fair4All.nl) en Niels Verduijn van OnsGeld.nu tijdens het afsluitende paneldebat en geef je op als publiek voor het 2e HSM Tv debatl.

Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken de unieke kans om al je gedachten, mening, vragen, bezwaren en suggesties interactief af te vuren op de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-debatten is John Consemulder.

 

Zie HIER ons nieuwe HealingSoundMovement Tv-interview met Ad Broere over zijn boek 'Geld Komt uit het Niets' als voorproefje!!!


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven