HealingSoundMovement.com

HealingSoundMovement TV & Events: Vaccinatie debat en lezing Aspartaam!

gepubliceerd op: 16-02-2013

 

In deze nieuwsbrief van HealingSoundmovement vindt u meer informatie over:

  1. Een vaccinatie debat met Tv-registratie, met Désirée RÓ§ver, Door Frankema  en dr Hans Moolenburgh (22 februari)
  2. En een lezing over Aspartaam en de farmaceutische industrie en voedingsindustrie (23 februari)

 

HealingSoundMovenment TV Vaccinatiedebat “De Waarheid in de Spuit!”

Datum en tijd: Vrijdagavond 22 februari, 19-22 uur,

Lokatie: Pateo Center, Wilgenweg 9-9A te Oudewater (tussen Utrecht en Gouda, zie info onderaan bericht)

Aanmelden via: info@healingsoundmovement.com

HealingSoundMovement TV is gestart met maandelijkse ‘ronde-tafel-gesprekken’ (de tafel is mogelijk vierkant) met Tv-registratie en de mogelijkheid om als publiek interactief deel te nemen en vragen te stellen tijdens de afsluitende paneldiscussie. Gespreksleider Drs John Consemulder gaat telkens een open gesprek aan met 3 inspirerende en bewustmakende gasten, die hun mening en kennis zullen delen over een specifiek thema (zoals ‘Vrije Energie’, ‘Menselijke Economie’, ‘Natuurlijke Geneeswijzen’, ‘Gezonde Voeding’ of ‘Non-lokaal en Eindeloos Bewustzijn’).  De diverse thema’s en onderwerpen vinden aansluiting bij de 5 centrale peilers van HealingSoundMovement TV, te weten: Gezondheid, Nieuwe Wetenschap, Bewustzijn, Spiritualiteit en Duurzaamheid in brede zin. Alle maandelijkse ronde-tafel-gesprekken worden opgenomen en uitgezonden door HealingSoundMovement Televison als onderdeel van Duurzaam24.tv. Het ronde-tafel-gesprek is telkens van 19.00 uur tot 22.00 uur (zaal open 18.30).

De eerste HealingSoundMovement TV ronde-tafel edtie behandelt het thema ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’. Directe aanleiding is het advies van het RIVM om zwangere vrouwen te willen vaccineren mbt het kinkhoestvaccin, een volgens sommige artsen, wetenschappers en onderzoeksjournalisten nogal twijfelachtige beslissing met mogelijk verstrekkende gevolgen! Hoe zit het met de vermeende ‘veiligheid en effectiviteit’ van vaccinaties? Wat zit er in de spuit en wat zijn de biologische effecten voor zwangere vrouwen en het ongeboren kind? Wat is de geschiedenis van het vaccinatiebeleid en de vaccinindustrie? Wat tonen onafhankelijke wetenschappelijke studies aan? Wat is het verschil tussen immuniseren en sensitiseren? Zijn er ook alternatieven en hoe bouw je op een natuurlijke manier weerstand op? Kunnen wij blindelings vertrouwen op de mening van de autoriteiten?

Om een antwoord te kunnen geven op al deze vragen en meer heeft HealingSoundMovement TV enkele bijzondere gasten weten uit te nodigen voor dit belangrijke vaccinatiedebat van 22 februari . Niemand minder dan Désirée RÓ§ver (onderzoeksjournalist, radio-host, auteur en vaccinatie-expert), Door Frankema (gezondheidsprofessional en vaccinatie-expert) en dr Hans Moolenburgh (deze 87 jarige arts en auteur heeft de ontwikkelingen van het vaccinatiebeleid vanaf het begin meegemaakt en zorgde er tevens voor dat er geen fluoride in ons drinkwater terecht is gekomen!) zullen bij gespreksleider Drs. John Consemulder (neuropsycholoog, auteur, spreker en Tv-producent) aanschuiven voor een dieptegesprek over dit onderwerp. De informatie is bedoeld voor een breed publiek en er zijn tijdens de afsluitende paneldiscussie ruime mogelijkheden om vragen te stellen, te reageren of suggesties naar voren te brengen!

Let op: bij aanmelding en betaling vóór 20 februari is de entree 10 Euro p.p. (aan de deur 15 Euro p.p.). Zwangere vrouwen en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang tijdens deze speciale editie! Wil je die dag een stand met natuurlijke en biologische producten (of op het gebied van natuurlijke of biofysiche geneeswijzen), mail ons dan ook via info@healingsoundmovement.com (ook voor de aanmeldingen, u ontvangt dan een e-mail met meer informatie). Locatie: Pateo center te Oudewater (tussen Gouda en Utrecht, zie ook info hieronder en: http://www.pateo.nl/platform.htm ), Tijd: 19.00 uur tot 22.00 uur (zaal open 18.30).

Website Désirée RÓ§ver: http://www.desireerover.nl/

Website Door Frankema: http://www.vaccinvrij.nl/
Informatie over dr. Hans Moolenburgh: http://www.sonic.net/~kryptox/editors/moolen.htm
en http://www.wanttoknow.nl/overige/dr-hans-moolenburgh-en-het-hpv-abc/
(voor zijn boeken, zie http://www.bol.com/nl/c/nederlandse-boeken/h-c-moolenburgh/39186/index.html)
Website HealingSoundMovement: http://www.healingsoundmovement.com

Webite en Tv-uitzendingen HealingSoundMovement Tv:

http://www.healingsoundmovement.com/hsm-tv.html

 

Adres en route Pateo Center

De ingang van het Pateo Center in Oudewater (tussen Gouda en Utrecht) bevindt zich aan de Wilgenweg tussen de nummers 9 en 9a (postcode 3421 TV). Bij deze ingang staat een bord waarop het logo van Pateo is te zien. Loop daar naar achteren, totdat je witte houten pijl ziet met daaronder geschreven ‘Pateo Center’.

Parkeren

Parkeer de auto ergens op het industrieterrein Tappersheul, zodanig dat niemand er hinder van ondervindt. Rij dus liever even een blokje om, dan dat je de auto niet netjes parkeert. Bij voorbaat dank voor het bewust parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf het treinstation van Woerden of het busstation van IJsselstein rijdt de Buurtbus 505 om het uur via de bushalte Tappersheul, tot het einde van de middag. Vanaf deze bushalte is het ongeveer 300 meter lopen.

Vanaf het busstation van Utrecht aan de Jaarbeursplein rijdt Bus 207 naar Oudewater. Stap vervolgens uit bij de bushalte aan de Vierbergenweg. Van daar is het ongeveer een kwartier lopen.

***

 

De ochtend na het vaccinatiedebat geeft John Consemulder een unieke lezing over zijn nieuwe boek:

  ‘Aspartaam: de Zoete Wraak’

Zaterdag 23 februari 2013 overdag: Gastlezingen (€ 37,50 voor 3 lezingen), Pateo Centre te Oudewater (tussen Utrecht en Gouda)

De eerste presentatie, vanaf 11:00 uur, gaat over Aspartaam en wordt gegeven door drs. John Consemulder van Healing Sound Movement. ‘Aspartaam’ is ook de titel van zijn aankomende boek . Daarin beschrijft neuropsycholoog John het ware gezicht van de farmaceutische industrie, de voedingsindustrie en de ‘handlangers’ in de ‘handel in ziekte’ zoals patiëntenverenigingen, PR-bureaus, adviescommissies, onderzoeksinstituten, maar ook de draaideurenpolitiek en de collusie met de regelgevingsautoriteiten. In deze lezing gebruikt hij de neurotoxische en kankerverwekkende kunstmatige zoetstof Aspartaam als schoolvoorbeeld om de belangenverstrengeling, het machtsmisbruik, de geheimhouding, de onderzoeksfraude en de corruptie die deze industrie zo kenmerkt, bloot te leggen.

Hij biedt ook een gezonde oplossing voor de zieke zorg, die zich net als de industrie waar het mee in bed ligt, niet VIT (Verantwoordelijk, Integer, Transparant) gedraagt. Hoe ziek is de industrie en hoe VIT zijn wij eigenlijk? En wat is er nodig voor een gezonde zorg? Hoe zit het met de veiligheid en effectiviteit van medicijnen en vaccinaties? Waarom wordt de ‘War on Cancer’ na 100 jaar alleen maar gewonnen door kanker? Waarom wordt alleen ziekte bestreden, maar gezondheid niet preventief bevorderd? En waarom worden volledig veilige (en effectieve en kostenbesparende!) kruiden, homeopathische middelen en natuurlijke geneeswijzen systematisch onderdrukt, terwijl onveilige en ineffectieve medicijnen zonder echt getest te zijn, wel worden toegelaten op de markt? Wat hebben de Codex Allimentarius, de EU en uw portemon-NEE hier mee te maken? En waarom heeft onze Minister van Volksgezondheid hier nog geen tabak van? Wat is gezondheid eigenlijk en waarom leven wij steeds langer, maar zijn we vaker en ernstig ziek?

Op al deze vragen en meer zal John Consemulder ingaan tijdens zijn lezing. Ook draagt hij oplossingen aan, waarbij bereidwilligheid om een echt effectieve en preventieve gezonde zorg, de enige voorwaarde is voor de transformatie naar een nieuw medisch model, een nieuwe geneeskunst en een nieuwe gezondheidszorg! De deelnamekosten voor dit eerste programma-onderdeel van deze Pateo-zaterdag (van 11:00 uur tot 13:00 uur) is € 10,-. Meer informatie, agenda en aanmelden voor deze lezing via: http://www.pateo.nl


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven