HealingSoundMovement.com

DAVID ICKE paneldiscussie/forum 28 november Mirror centre Amsterdam!

gepubliceerd op: 19-11-2010

Let op: 28 november 2010: DAVID ICKE paneldiscussie/forum/press event!

Met bijzondere gasten (die tevens bekend zijn met het werk van David Icke):

Dr. Johan Oldenkamp (Pateo), Guido Jonkers (WantToKnow website)

en René Klever (GoTo2012)!

HealingSoundMovement Radio-host Drs. John Consemulder zal die dag een lezing houden over het werk van David Icke. Hij zal tevens optreden als discussieleider en dagvoorzitter.

***

Omdat het controversiele maar zeer belangrijke werk van David Icke soms nogal wat vragen op kan roepen en onbekende zaken aan het licht brengt, heeft HealingSoundMovement Radio besloten om hier extra aandacht aan te geven. Besloten is om (i.s.m. Purity Events) de zondag na de lezing van David Icke in Amsterdam, (zondag 28 november) in het prachtige Mirror Centre te Amsterdam een soort interactieve nabespreekdag te houden om de implicaties van zijn werk (en de vele belangrijke onderwerpen die hij bespreekt) nog eens nader te bespreken met een aantal kenners.

Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen, interactie en discussie. Ook zullen er onderwerpen aan bod komen die alles te maken hebben met het groeiend bewustzijn (ascensie of de 'truth vibration', zoals David Icke dit noemt) in de wereld. Hoe zit het nu met 2012? Wat is de toekomst van de mensheid? Maar ook: wat is de ware geschiedenis van de mensheid? Wat is de 'werkelijke werkelijkheid'? Wie bepaalt dat en met welke redenen? En vooral: ok, maar wat nu te doen?

Dit belooft dus een zeer boeiende, interactieve en transformerende dag te worden waar veel belangrijke zaken zullen worden geraakt en besproken.

Er wordt ook gezorgd voor prachtige sfeer impressies, soundhealing en live muziek (en zang) performances door HealingSoundMovement. Zangeres en danseres Renske Skills zorgt voor een bijzonder en hartverwarmend live optreden.

Dus mocht je vragen hebben na de lezing van David Icke, of het juist gemist hebben of nog verdieping of interactie willen mbt de onderwerpen die hij bespreekt, kom dan naar de mooie nabespreek en paneldiscussie/forum dag!

De voertaal is in het Engels als er voldoende buitenlandse gasten zijn. For our international guests: if you are still in Amsterdam the day after your David Icke lecture at the Rai in Amsterdam, this is your chance to ask many questions and listen to interesting discussion with some people who know David Icke's work and will talk about the many important subjects he brings up, in the form of an interactive panel discussion/forum! it is the day after your David Icke event and it is in Amsterdam (Mirror Centre). If you want more info or want to come, let us know HERE!

***

Datum: zondag 28 november

Tijd: 14.00 tot 18.00 uur, zaal open 13.00 uur

Entree: 20 euro per persoon. Kaarten zijn op de dag zelf a contant te betalen.
Let op: er zijn genoeg kaarten beschikbaar aan de deur op de dag zelf.

Lokatie: Mirror Centre (klik HIER voor een routebeschrijving!)

Aanmelden via: info@healingsoundmovement.com


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven