HealingSoundMovement.com

HSM TV 2 'Onthulling van het Geheim van de Piramides van Gizeh', Johan Oldenkamp

gepubliceerd op: 24-10-2011

Onze tweede HealingSoundMovement TV-uitzending is nu te bekijken (hoe vaak en wanneer je maar wilt) via Uitzending Gemist op Duurzaam24.tv! Het belooft een uitzonderlijke uitzending te worden, want vanavond onthult onze gast Dr. JOHAN OLDENKAMP het GEHEIM VAN DE PIRAMIDES VAN GIZA! Een bijzonder verslag en een kosmische (maar ook zeer aardse) boodschap die al langer in onze 'inbox' heeft gelegen, een hoopvolle boodschap die precies op TIJD komt?

Bekijk HIER de uitzending met Johan Oldenkamp.

De eerste HealingSoundMovement TV-uitzending vind je HIER! 

 

Inhoud van de eerste HealingSoundMovement TV- uitzending: een voorproefje uit de komende TV-specials met Eric Pearl, Richard Hoagland, Akiane, Bruce Lipton, Paul LaViolette, David Icke, Janet Ossebaard, Heather Clewett, Janosh, Ronald Jan Heijn, Hans Andeweg, Ramana, Keisha Crowther, Gerrit Teule, Grandma Chandra, Zacciah Blackburn, Desiree Rover, Jannes Koetsier,  een soort compilatie uitzending.

 

Dr. Johan Oldenkamp: ' De Onthulling van het Geheim van de Piramides van Gizeh' 

Allround onderzoeker en auteur Johan Oldenkamp had onlangs al een tipje van de kosmische sluier opgelicht op zijn website pateo.nl (klik op Nieuws). De mensen die onlangs de 'nieuwsflits' op TV via PowNews hebben gezien, weten dat de onthulling van Johan geen eer is aangedaan, integendeel zelfs...Mocht je de achtergronden en discussie via WantToKnow willen volgen, klik dan HIER en HIER. En zie ook het laatste nieuws via Pateo.nl.

Wil je reageren of heb je op of aanmerkingen? Laat het ons weten via: info@healingsoundmovement.com

Nu dus in de herkansing via HealingSoundMovement TV! Een special van meer dan een uur, met de volledige onthulling in de vorm van een presentatie van Johan Oldenkamp (in het Engels, vanwege de mogelijke wereldwijde implicaties voor ons collectieve bewustzijn) en een aansluitend interview en verdere bespreking (in het Nederlands). 

HealingSoundMovement heeft op 15 en 16 oktober 2011 ook interviews afgenomen en gefilmd tijdens Occupy Amsterdam, volgende week komt deze uitzending online, hou ons Nieuws in de gaten de komende dagen.

Steun de continuering van ons onafhankelijke werk en de centrale boodschap van onze gasten door ons te sponsoren en/of deze link door te zturen binnen jouw netwerk. Want een Betere Wereld en Nieuwe Realiteit gaat ons allemaal aan!

 

Gizeh-boodschap vanavond te zien op Duurzaam24.tv

 

Vanavond (maandag 17 oktober 2011) wordt vanaf 22:00 uur de Gizeh-boodschap uitgezonden op Duurzaam24.tv. De rest van de week wordt deze uitzending iedere avond om 21:00 uur herhaald.

 

De opnames voor deze uitzending zijn op woensdagmiddag 12 oktober 2011 gemaakt in Langbroek (Utrecht) ten behoeve van het programma Healing Sound Movement tv van presentator John Consemulder.

 

In dit programma laat Johan Oldenkamp zien welke boodschap de piramidebouwers ongeveer 13.000 jaar geleden hebben verstuurd aan de mensheid van nu. Een samenvatting van deze onthulling is te lezen in een kort online document (NederlandsEngels). Deze samenvatting is gebaseerd op het nieuwste boek van Johan, getiteld ‘Wakkere Wetenschap’, dat vanaf november verkrijgbaar is via Frontier Bookshop. De e-book-versie voor de iPad is nu al beschikbaar (klik daarvoor hier).

 

Zeist, maandag 17 oktober 2011

Pateo.nl

 


« Terug naar het overzicht.


↑ terug naar boven